26 мая 2023 г., 12:09

An acronymic limerick 

  Поэзия » Акростихи
276 0 0

Besides climbing stairs with pain,

I mix up Iran with Ukraine.

Dementia is bad.

Elections are sad

not knowing who'll lose and who'll gain.

© Владимир Костов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??