10 abr 2011, 22:35

Ангел 

  Poesía » Versos blancos
748 0 1

Тъмна нощ настана.

И в душата тихо беше...

Аз загубих се, отидох надалече.

 

Спрях се изведнъж

и зад мен усетих

нечий топъл дъх.

 

Обърнах се бавно, но никой

не видях, погледнах нагоре

и онемях.

 

Не много високо над полето,

ангел бдеше над мен от небето.

Той отвисоко докосна ме нежно,

погали с пръсти телцето

и в един миг силно 

от любов - разпали сърцето.

© Дамяна Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Ех, познавам този Ангел..хубава е срещата с него
Propuestas
: ??:??