10 апр. 2011 г., 22:35

Ангел 

  Поэзия » Белые стихи
749 0 1

Тъмна нощ настана.

И в душата тихо беше...

Аз загубих се, отидох надалече.

 

Спрях се изведнъж

и зад мен усетих

нечий топъл дъх.

 

Обърнах се бавно, но никой

не видях, погледнах нагоре

и онемях.

 

Не много високо над полето,

ангел бдеше над мен от небето.

Той отвисоко докосна ме нежно,

погали с пръсти телцето

и в един миг силно 

от любов - разпали сърцето.

© Дамяна Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Ех, познавам този Ангел..хубава е срещата с него
Предложения
: ??:??