16 sept 2008, 19:05

Ангел и дявол 

  Poesía » De amor
818 0 1


Този, който някога беше в очите ми ангел небесен
и същият, който от мене беше в ада пренесен.
Който показа ми що е омраза и научи ме как да ранявам,

същият този, който отучи ме грешките аз да признавам.

Който заведе ме по всички пътеки и отвори вратите от раз,

същият този, който ще мразя навеки и ще проклинам тоз час.

Онзи, студеният, на който сърцето му липсва,
който ранява наред, той знае -  на всеки от нещо му писва
и настава хаос навред. Този, на който се кланям аз - идолът,

и мразя със всяка частица - очите, лицето

и всичко за него - отрова и светена водица.

За него, а кой ли е той все се питам -
дали ангел или дявол лукав,

но искам от всичко с него аз да опитам,
дори ако чувствам в гърдите си страх.
Онзи, същият  - АНГЕЛ И ДЯВОЛ!

                                                            13.09.08
                                                             23:11

© Надежда Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??