16 ene 2010, 14:34

Ангел мой 

  Poesía » De amor
535 0 0

Безумно красив ангел прекрасен
обичам да ме гледаш с твоя поглед опасен
ти си моята кралица на седемте небета
и си красива сякаш от осмото небе взета
обожавам твоята усмивка
защото тя е като на слънцето 25-каратова отливка
не заслужавам дори твоето внимание
но да го имам отвътре ме изгаря огнено желание
аз губя способност да дишам щом ти ме прегърнеш
и с копринените си коси ти нежно ме обгърнеш
просто нуждата от въздух изчезва
във момента във който усмивката ти в моята залязва

 

© Стефан Петров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??