17 ago 2006, 11:44

Ангел спасител 

  Poesía
1520 0 3

Боли ме като те гледам така
как посягаш към злото с лека ръка.
Приятелко, откажи се.
Това не е начинът да си щастлива.
Стегни се - осъзнай се.
Защо си мислиш, че всеки те изоставя.

Аз ще съм с теб до края,
макар и близко да е той - аз зная.
Единствен аз ти помагам,
живота си за твоя давам.

Ти беше красива поне до деня,
в който не посегна към порока.
Ти си за мен най-добрата,
но сега си опиянена от дозата.
Обещахме да си помагаме -
аз на теб и ти на мен.
Не си отивай, моля те.
Повярвай в мен.

Ти ми беше дала надежда.
Обещавам - ще ти върна жеста.
Застъпи се за мен - помня това.
И обещавам - ще се отплатя.
Помогна ми да върнем моя живот,
сега е ред аз да върна твоя.

Заричам се да те спася,
дори, ако ще да платя
най-жестоката цена в света.
Обещавам ти - запомни това.

Ти беше красива поне до деня,
в който не посегна към порока.
Ти си за мен най-добрата,
но сега си опиянена от дозата.
Обещахме да си помагаме -
аз на теб и ти на мен.
Не си отивай, моля те.
Повярвай в мен.

Аз ще съм винаги с теб,
дори и трудно то да е.
Бори се. Моля те, продължи напред.
Аз съм твоят ангел спасител,
защото Бог така е рекъл.
Повярвай, няма по-добра приятелка от теб.

Ти беше красива поне до деня,
в който не посегна към порока.
За мен си най-добрата,
макар че посягаш към наркотика.
Поредната доза поемаш
и от мен се отделяш.
Не си отивай, моля те.

Ти бе толкоз прелестна,
а сега си една развалина.
Ангел съм аз за теб.
Но ти не вярваш, не и не...
Ето, виж как резпервам аз криле,
също както птиците.
Моята сълза ще те спаси...
Като феникс болката ще уморят моите сълзи.
Не, не си отивай, моля те.
Повярвай в мен.
Повярвай в мен.

© Илю Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??