Когато пожелаем
някого да приютим в душата си,
за полет винаги ръце разтваряме.
Тях търсим, болни от тъга.
Сълзи в очите скъпи пресушаваме.
Градим съдба.
Даряваме живот.
Човешка топлина раздаваме.
В молитвен устрем гоним небеса.
Кой казал е, че нямаме крила?
Отнели са единствено перата ни.
© Мариета Вълчева Todos los derechos reservados