23 дек. 2007 г., 08:29

Ангели сме 

  Поэзия
759 0 21
 

Когато пожелаем

някого да приютим в душата си,

за полет винаги ръце разтваряме.

Тях търсим, болни от тъга. 

Сълзи в очите скъпи пресушаваме.

Градим съдба.

Даряваме живот.

Човешка топлина раздаваме.

В молитвен устрем гоним небеса.

Кой казал е, че нямаме крила?

Отнели са единствено перата ни.

 

© Мариета Вълчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??