Ангели в ноща
В тъмната нощ нас бели ангели ни пазят,
белите ангели са разперили над нас крила.
Изпратени от Господ те ще ни запазят,
с добротата си докосват нашите сърца!
С черните ангели те водят жестока борба,
една стара битка между злото и доброто.
И в нашите души се води тази борба сега,
за надмощие, една борба за човешката душа.
А той Господ ни показва истината, пътя,
със следи и знаци той ни го начертава.
Правилния избор да направим на кръстопътя,
защото ни обича, любовта си ни дарява.
И моят бял ангел хранител бди над мен,
в светъл празник и в ден обикновен!
Той пази ме от мъка, болести и беди,
в борбата му с черния той ще победи!
© Валентин Миленов Todos los derechos reservados
ЧНГ