20.10.2021 г., 23:47 ч.

Ангели в ноща 

  Поезия » Философска, Гражданска
225 0 2

                                  Ангели в ноща

 

 

 

В тъмната нощ нас бели ангели ни пазят,

белите ангели са разперили над нас крила.

Изпратени от Господ те ще ни запазят,

с добротата си докосват нашите сърца!

 

С черните ангели те водят жестока борба,

една стара битка между злото и доброто.

И в нашите души се води тази борба сега,

за надмощие, една борба за човешката душа.

 

А той Господ ни показва истината, пътя,

със следи и знаци той ни го начертава.

Правилния избор да направим на кръстопътя,

защото ни обича, любовта си ни дарява.

 

И моят бял ангел хранител бди над мен,

в светъл празник и в ден обикновен!

Той пази ме от мъка, болести и беди,

в борбата му с черния той ще победи!

 

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??