Ангелската свобода
Докосването на устните ни
Е сякаш небесна светлина,
Изпълнена със сладка топлина,
Проникваща във всички сетива...
Най-прекрасното усещане -
Допирът на устните ни,
Горещият ти дъх по кожата ми,
Сливането на пулсовете ни.
Ангелската ти душа
В тяло човешко е затворена,
Но аз ще те освободя,
Макар чрез плътска целувка.
Само ангел може да те освободи,
Да ти покаже как се лети,
С небесна светлина от сладка топлина
Да проникне във всички сетива...
Йоана Р. Николова
26.12.2010 г.
(за Деян Л. Иванов)
© Йоана Николова Todos los derechos reservados