28.12.2010 г., 19:50 ч.

Ангелската свобода 

  Поезия » Любовна
759 0 3

Ангелската свобода


Докосването на устните ни

Е сякаш небесна светлина,

Изпълнена със сладка топлина,

Проникваща във всички сетива...


Най-прекрасното усещане -

Допирът на устните ни,

Горещият ти дъх по кожата ми,

Сливането на пулсовете ни.


Ангелската ти душа

В тяло човешко е затворена,

Но аз ще те освободя,

Макар чрез плътска целувка.


Само ангел може да те освободи,

Да ти покаже как се лети,

С небесна светлина от сладка топлина

Да проникне във всички сетива...



Йоана Р. Николова

26.12.2010 г.

(за Деян Л. Иванов) 


 

 

© Йоана Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??