31 ene 2017, 23:02

Ангелско изкуство 

  Poesía » De amor
427 0 5

И в този сън душата ми е в плен

на твоето така вълшебно чувство.

И все се носиш влюбено във мен,

сега и моята любов не пускаш.

 

Но аз летя със слънчеви криле

в едно небе от толкова беззвездност.

Пък в сън блестиш от обич и копнеж,

и всичко е и в твоя дух чудесно.

 

И в този сън душата ми е в плен

на твоето така вълшебно чувство.

Щом огънят не е от дъх студен –

една любов е ангелско изкуство!

© Аз Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??