И в този сън душата ми е в плен
на твоето така вълшебно чувство.
И все се носиш влюбено във мен,
сега и моята любов не пускаш.
Но аз летя със слънчеви криле
в едно небе от толкова беззвездност.
Пък в сън блестиш от обич и копнеж,
и всичко е и в твоя дух чудесно.
И в този сън душата ми е в плен
на твоето така вълшебно чувство.
Щом огънят не е от дъх студен –
една любов е ангелско изкуство!
© Аз All rights reserved.