23 ago 2012, 9:54

Ангелско милосърдие 

  Poesía » Civil
400 0 2

Инфарктите

на разсъмване ни удрят

преди пак

изгрева да ни зарадва.

 

Тогава

ангелите ни се пудрят

преди

да ни забият остра брадва...

© Никола Апостолов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??