23.08.2012 г., 9:54 ч.

Ангелско милосърдие 

  Поезия » Гражданска
399 0 2

Инфарктите

на разсъмване ни удрят

преди пак

изгрева да ни зарадва.

 

Тогава

ангелите ни се пудрят

преди

да ни забият остра брадва...

© Никола Апостолов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??