1 mar 2008, 10:34

Ангелът на смъртта (Из „Животът, какъвто е... ”)  

  Poesía » Formas orientales
682 0 6


хайку


Ангел на смъртта
къса на воля цветя
с две детски ръце...

© Вили Тодоров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??