7 abr 2008, 15:54

Антифеминистко 

  Poesía » De amor
843 0 28

Писна ми да лекувам душите ви,
телата, мъжкото ви присъствие!
От други жени запокитени,
да стъпвам край вас все на пръсти.


Да гледам как ближете раните си,
а моите да се разрастват.
Излизам навън от капана ви.
Казвам ви кратко и ясно:


като оня поет, най-великия,
искам Обич за Обич. И толкова!
Не можете ли да ме обичате,
търсете си друг лек за болките!

© Бианка Габровска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??