4 abr 2009, 12:36

Антология на нашето Аз 

  Poesía » Otra
723 0 25

Пътят ни - две теми           (ех, какво съм без теб?)

сътворили ни в легато.      (помниш ли росата в гората?)

Крачките - не са ли            (беше ранно лято...)

синкопично пицикато?      (ти ми показа дъха на тревата.)

 

Ларгото на младостта        (бързахме да се сбъднем!!!)

в "Аве-то" на всичките      (не се загубихме в дългото съмване)

ни прошки.                           (оцеля любовта в поплатинялото стъмване...)

 

Писъкът                                (ще пожълтеем в снимки...)

на смелостта в                      (ще се скрием в пръстта...)

днешните          

ни Граве

нощи...                                   (аз и ти, изпяли песента)

 

© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??