8 oct 2009, 13:08

Апокалипсис 

  Poesía
426 0 5

       АПОКАЛИПСИС

 

Жега е!

           Безлюден е градът.

Жадни гълъби кълват  

           сухи фонтани.

Слънцето се къпе

          в черни локви.

Поток

            от ръмжащи коли -

разкъсват черните вени

            на улиците.

Старци на пръсти пресмятат,

      

  ... кога е краят на света?

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??