2 dic 2017, 23:47

Апокалипсис 

  Poesía » Verso libre
512 2 2

Апокалипсисът се случи тихо,

на втория етаж, кв. „Надежда”.

На балкона Тя пушеше цигара

и чакаше любимия

(както би очаквала амнистия).

Присъдата пристигна

във есемесна форма:

„Не мога да я напусна”...

Апокалипсисът започна

с онази недопушена цигара,

приличаше на взрив,

(само балконът забеляза),

превърна всичко в дим

и доби форма на любов

(неизживяна).

© Мадлен Аспарухова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??