Всичко може да се случи:
да се объркат хора и сезони,
може Бог дори. Може
да не дойде лятото.
В август сняг да завали.
Може да си тръгнеш и когато
най-накрая обич си открил.
Може! Само по- нататък...
Всичко се отлага през АПРИЛ!
© Радка Миндова Todos los derechos reservados