17.03.2021 г., 9:08 ч.

Април 

  Поезия » Пейзажна
269 0 0

Всичко може да се случи:

да се объркат хора и сезони,

може Бог дори. Може

да не дойде лятото.

В август сняг да завали.

Може да си тръгнеш и когато

най-накрая обич си открил.

Може! Само по- нататък...

Всичко се отлага през АПРИЛ!

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??