25 may 2018, 19:07

Архай 

  Poesía » De amor
623 0 0

Не ме обичай както обичал си преди.
За мен нарисувай нова вселена
и всеки атом в теб пренареди,
ако си в орбита около мене.

 

Не ме докосвай като другите,
намирай по мен нови места,
нови извивки, скрит ъгъл,
невиждани от други досега.

 

Недей да бъдеш по-добър в това,
което предишните са давали.
Дай ми, каквото си нямал досега,
каквото аз не съм познавала.

 

Каквото сме обичали преди
нека изгуби се там, назад,
по път, по който вече не вървим.
И да измислим наш си свят.

 

 

09.05.2018г.
гр. Сопот

© Събина Брайчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??