May 25, 2018, 7:07 PM

Архай 

  Poetry » Love
611 0 0

Не ме обичай както обичал си преди.
За мен нарисувай нова вселена
и всеки атом в теб пренареди,
ако си в орбита около мене.

 

Не ме докосвай като другите,
намирай по мен нови места,
нови извивки, скрит ъгъл,
невиждани от други досега.

 

Недей да бъдеш по-добър в това,
което предишните са давали.
Дай ми, каквото си нямал досега,
каквото аз не съм познавала.

 

Каквото сме обичали преди
нека изгуби се там, назад,
по път, по който вече не вървим.
И да измислим наш си свят.

 

 

09.05.2018г.
гр. Сопот

© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??