Каквото си оставил
в душата си,
забрави го.
Каквото си сторил
на сърцето си,
прежали го.
Каквото си потулил
в себе си,
премахни го.
Каквото си зазидал
в стената от емоции,
умножи го
и чувствай го
по толкова,
по колкото си мразил!
Каквото и да ти се сбъдне,
не забравяй, че си смъртен...
© Христофор Тодоров Todos los derechos reservados