14.09.2010 г., 0:21 ч.

Аритметика 

  Поезия
727 1 1

Каквото си оставил

в душата си,

забрави го.

Каквото си сторил

на сърцето си,

прежали го.

Каквото си потулил

в себе си,

премахни го.

Каквото си зазидал

в стената от емоции,

умножи го

и чувствай го

по толкова,

по колкото си мразил!

Каквото и да ти се сбъдне,

не забравяй, че си смъртен...

© Христофор Тодоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??