22 may 2020, 13:51

Аромат 

  Poesía » De amor
667 0 0

 Тази нощ спах с аромата ти, 

останал по мен 

от целувките ти.

 

Аромата на вина, 

сладка и болезнена. 

Грях.

 

Избягвайки, някъде там

се предадох 

на свойте грехове. 

 

И как ще живея в лъжа,

наранявайки чувства.

Греховна, изкупителна, 

но само една

Целувка!

 

© Въображение Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??