22.05.2020 г., 13:51 ч.

Аромат 

  Поезия » Любовна
669 0 0

 Тази нощ спах с аромата ти, 

останал по мен 

от целувките ти.

 

Аромата на вина, 

сладка и болезнена. 

Грях.

 

Избягвайки, някъде там

се предадох 

на свойте грехове. 

 

И как ще живея в лъжа,

наранявайки чувства.

Греховна, изкупителна, 

но само една

Целувка!

 

© Въображение Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??