19 abr 2013, 8:05

Аромат на пъпеш 

  Poesía » De amor
485 0 0

Любов със аромат на пъпеш,

с който ти сега се къпеш...

не вярвам

на слънчевите лъчи,

но оставам

излъган и от твойте очи...

парче и на мен ти подхвърли

преди в небитието да потънеш,

повярвах аз на твоите очи -

любов със аромат на пъпеш...!

© Някой Си Там Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??