19 апр. 2013 г., 08:05

Аромат на пъпеш 

  Поэзия » Любовная
500 0 0

Любов със аромат на пъпеш,

с който ти сега се къпеш...

не вярвам

на слънчевите лъчи,

но оставам

излъган и от твойте очи...

парче и на мен ти подхвърли

преди в небитието да потънеш,

повярвах аз на твоите очи -

любов със аромат на пъпеш...!

© Някой Си Там Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??