19.04.2013 г., 8:05 ч.

Аромат на пъпеш 

  Поезия » Любовна
499 0 0

Любов със аромат на пъпеш,

с който ти сега се къпеш...

не вярвам

на слънчевите лъчи,

но оставам

излъган и от твойте очи...

парче и на мен ти подхвърли

преди в небитието да потънеш,

повярвах аз на твоите очи -

любов със аромат на пъпеш...!

© Някой Си Там Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??