1 nov 2018, 0:27

Ароматите на залеза червен 

  Poesía
363 0 2

Ароматите на залеза червен

 

Не,
няма да изкачвам върхове,
само за да видя
света,
в краката ми смален,
нито знаме ще забивам с цветове,
на победа и доволство!
Ще ги катеря
за да помириша,
ароматите на залеза червен
и стъпвайки на тях
ще гледам с поглед рижав,
настъпващата тъмнина.

 

© Иван Бърдаров 2018. Всички права запазени.

© Иван Бърдаров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??