Ароматите на залеза червен
Не,
няма да изкачвам върхове,
само за да видя
света,
в краката ми смален,
нито знаме ще забивам с цветове,
на победа и доволство!
Ще ги катеря
за да помириша,
ароматите на залеза червен
и стъпвайки на тях
ще гледам с поглед рижав,
настъпващата тъмнина.
© Иван Бърдаров 2018. Всички права запазени.
© Иван Бърдаров Все права защищены