23 may 2011, 11:14

Ароматът на думите 

  Poesía » De amor
717 0 0

 

Ягодова вечер повява навън

И звучната песен на сладкия сън

Канелени спомени с дъх на забрава

И мечтание от нежна коприна

Ухание на медните струни

И мълчание  с воал от илюзии

Потайно самотно безкрайно

И ванилено къпинено зелено

Фина материя сплетена в мен

Палитра от бели сенки в тъма

 

И какаова струна в плътта

 

 

 

© Бианка Тошева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??