Ягодова вечер повява навън
И звучната песен на сладкия сън
Канелени спомени с дъх на забрава
И мечтание от нежна коприна
Ухание на медните струни
И мълчание с воал от илюзии
Потайно самотно безкрайно
И ванилено къпинено зелено
Фина материя сплетена в мен
Палитра от бели сенки в тъма
И какаова струна в плътта
© Бианка Тошева All rights reserved.