6 abr 2021, 13:16

Астрална благодат 

  Poesía » De amor
625 2 4

Астрална благодат, отвъд съня

отново те прегръщам в чуден свят.

 

Ти Муза си! Любимата жена -

астрална благодат, отвъд съня...

 

Повела ме с любовна светлина

сега съм с теб в астрална благодат.

 

Астрална благодат, отвъд съня

отново те целувам в чуден свят.

 

Мечтите ни превръща в топлина

астрална благодат, отвъд съня...

 

Тук истината, мила, е една -

и обич е в астрална благодат.

 

Астрална благодат, отвъд съня

танцувайки се любим в чуден свят.

 

 

© Асенчо Грудев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??