Свикнал с болката,
я търсиш като сутрешно кафе.
Пиеш го без захар и горчилката осмисля деня ти.
Подновяваш борбата срещу всички, които все още търсят щастието.
Боли те, но си горд и най-велик.
АТЛАС – понесъл самотата на гърба си.
© Антония Спирова Todos los derechos reservados