Aug 2, 2011, 8:21 PM

Атлас 

  Poetry » Other
385 0 0

Свикнал с болката,

я търсиш като сутрешно кафе.

Пиеш го без захар и горчилката осмисля деня ти.

Подновяваш борбата срещу всички, които все още търсят щастието.

Боли те, но си горд и най-велик.

АТЛАС – понесъл самотата на гърба си. 

 

© Антония Спирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??