15 feb 2007, 21:48

Аудио 

  Poesía
906 0 1
декоративен и феноменален
брутален, финален.

Върни се! Недей...
Къде си? Гласът ми, защо ме напусна?
Къде сте? Думите..
Къде си?
Къде?

И тихо, тихо, тихо - оглушах ли?
Или все пак шумът внезапно спря?
Или звукът във времето умря?

Издигна се, протегна се, запя.

Изчезна.
Къде си?
Умря.

дезинфекциран, обезопасен.
кален, запален, изстинал във мен.

Махни се! Върни се! Иди! Остани!
Вечно, навсякъде звучи и пламти.

© Фредерик Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??