15.02.2007 г., 21:48 ч.

Аудио 

  Поезия
907 0 1
декоративен и феноменален
брутален, финален.

Върни се! Недей...
Къде си? Гласът ми, защо ме напусна?
Къде сте? Думите..
Къде си?
Къде?

И тихо, тихо, тихо - оглушах ли?
Или все пак шумът внезапно спря?
Или звукът във времето умря?

Издигна се, протегна се, запя.

Изчезна.
Къде си?
Умря.

дезинфекциран, обезопасен.
кален, запален, изстинал във мен.

Махни се! Върни се! Иди! Остани!
Вечно, навсякъде звучи и пламти.

© Фредерик Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??