12 nov 2009, 8:51

Авансова любов 

  Poesía » De amor
647 0 15

Така се случи,

не се получи.

Авансово приключихме

с шампанско и сълзи.

Дано да се познаем

на следващото влюбване,

на пролетния бал

със маски и лъжи.

© Ивон Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??