13 ene 2009, 10:13

Автобиографично 

  Poesía
496 0 1
Жулиета и Ромео
обичаха се
разделени…
Любовта им
печални,
хубави,
наивни
те прозряха...
Разбраха,
че обичат се
вечно,
до полуда...
До полуда
обичаха се…
Света
разбра това
и спретна им магия…
Света жесток е -
пуста орисия...
Света прокле ги
да скитат се
и да се търсят.
Олекна му…
Света е копелето тъпо,
което се надсмива,
над съня ми...





© Христофор Тодоров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Драги ми господине беше много интересен врабец. Той седеше по цял ден на дървото и само чака нещо да се зададе, за да почне да му прави забележки.
Propuestas
: ??:??