13 ene 2008, 20:26

Автобиография 

  Poesía » Otra
782 0 12
Какво за себе си да кажа...
накратко само ще разкажа,
че името ми е Иванка
и че съм горда тутраканка.

В семейство скромно се родих,
пораснах и любимия открих
и имаме си три деца,
три златни, хубави слънца.

За тях единствено живея,
за светло бъдеще копнея -
с мечти живота украсявам,
усмивки много аз раздавам.

Това е моята биография,
към нея нямам фотография,
че времето променя ни лицето,
но никога, но не - сърцето.

© Иванка Морарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??