АВТОЕПИТАФИЯ
Не ми завиждайте. Отивам си.
Усмихнете ми се за из друм.
Не защото аз ви се усмихвах –
над себе си посмейте се без шум.
И ще ви стане леко. Тихо.
На мен така ми беше цял живот.
И не снежинки зиме – стѝхове
ще галят белия ми гроб.
© Ангел Веселинов Todos los derechos reservados
Много ми хареса.