I. Из диалога:
Аз: - „ ... Възприемам се като една огромна
все по-надуваема Нула.“
Той: - ... Значи ... издигаш се!
II. Екзистенциално „уравнение“:
Да превърнеш Смъртта в най-безсъбитийно
събитие.
III. „Търпение“, „търпеливост“ – Качество висше,
стратегическо.
(за потвърждение виж „Еволюция“
в речника енциклопедически)
IV. Самопрепоръка
Убивай темпото, за да не те убие то!
© Вълчо Шукерски Todos los derechos reservados