13 abr 2013, 12:54

Автоневъзможност 

  Poesía » Versos blancos
627 0 1

 

 

Убедена,че няма сбъдване -

една от мечтите ми

гравираше с палец послание

върху крайбрежния камък на утрото...

Друга – оптимистично настроена -

управляваше с крив показалец

възторженото си хвърчило,

лавирайки между смръщените набези на вятъра...

А останалите се излежаваха

върху моравата на настоящето

и по своему им съчувстваха...

Извили в опашка надебелели тела,

полузадрямали – чакаха ред

за яркия скутер на слънцето...

© Красимир Чернев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??