14 jun 2006, 15:41

Автопортрет 

  Poesía
611 0 4

Хаосът е моят свят.

Истина с лъжа се сливат.

Погледът ми не е млад -

Огледалото не скрива.

Припознавам младостта,

Отговорът е в безкрая,

Там, където в тишина,

Адът слива се със рая.

Мястото на вечността.

 

 hi "x" "x" tam

© Найден Найденов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??