30 dic 2010, 13:14

Автопортрет 

  Poesía » Otra
898 0 3

                                  Всяка жена е едно неповторимо вълшебство...

Като лунен лъч в чаша шампанско

       съм хубава,

като пиратско съкровище в океана -

       търсена,

като юлска утрин в Родопите -

       слънчева,

като поглед на бяла кобила -

       огнена,

като слънчево зайче в очите -

       немирна,

като еньовска билкова китка -

       омайна,

като капка гергьовски дъжд -

       чакана,

като извор в гореща Сахара -

       жадувана,

като мъжка рожба от хан -

       желана,

като пролетен ден от цвете -

       сънувана,

като невестино було от мома -

       мечтана,

като принцеса изгрявам над своята

       Аграба,

защото

като лунен лъч в чаша шампанско

       съм хубава!

© Славяна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??