Всяка жена е едно неповторимо вълшебство...
Като лунен лъч в чаша шампанско
съм хубава,
като пиратско съкровище в океана -
търсена,
като юлска утрин в Родопите -
слънчева,
като поглед на бяла кобила -
огнена,
като слънчево зайче в очите -
немирна,
като еньовска билкова китка -
омайна,
като капка гергьовски дъжд -
чакана,
като извор в гореща Сахара -
жадувана,
като мъжка рожба от хан -
желана,
като пролетен ден от цвете -
сънувана,
като невестино було от мома -
мечтана,
като принцеса изгрявам над своята
Аграба,
защото
като лунен лъч в чаша шампанско
съм хубава!
© Славяна Все права защищены